PeriodFilterAction period refresh problem

StatusIDPriorityTypeTags
Closed22419TrivialQuestionXafari
ProfileReply
emre sebatClient

Hi 
As you can see in the screenshot, the action does not show the ActivePeriod even it is set and can bee seen on the popup control.

I just added these modules:
- XafariModule
- XafariWinModule
- XafariFiltersModule
- XafariFiltersWinModule

Filtering works except showing the active period on the action.
Any ideas?

Attached files:

Replies

UserDescriptionPosted On
Sasha (Xafari Support)Agent

Hello, Emre Sebat

We researched your issue, but  didn't find any problems.

You can see in the attached file with example of creating a project with PeriodFilter (DevExpress v14.1.6, Xafari v14.1.605.4).

Please, let us know, if you used a different version and if you have any question.

Thanks, Sasha.

Attached files:
emre sebat

Hello Sasha
I also included a video capture showing the behaviour.
As you can see when I set a period the filter works but I don't see the period range when I close the popup. If I close the ListView and reopen it I see the last values but this time when I clear the period I still see the old values.
I checked my project we have also an internal library but I disabled all controllers to see if anything interferes with this controller.
Is there an event that I can force the refresh the action value?

Sasha (Xafari Support)Agent

Hello, Emre Sebat
Please tell me which Xafari version you are using?

Thanks, Sasha.

emre sebat

Hello
My setup is :
- Windows 7  32Bit
- Visual Studio 2013.2
- DevExpress 14.1.6
- Xafari 14.1.605.4

Sasha (Xafari Support)Agent

Thank you,

We will research this issue in the near future.

Sasha (Xafari Support)Agent

Hi,

Unfortunately  the issue was not reproduced on our side.

Would you please send us a simple sample where this issue is reproducible?

Thanks, Sasha.

× This ticket is closed.

Write US